Header behandelingen
Schoonheidssalon Precious Beauty

Best beautysalon in Town! 

We hebben diverse mogelijkheden om uw huid te verbeteren:


  • Hydraterende Enzyme masker
  • Microdermabrasie
  • Fruitzuurpeeling
  • Mesoroller

Wat het VITAL C - Hydrating Enzyme Mask doet


Hydrateren
Dit masker bevat veel natuurlijke oliën, boters en hyaluronzuur-moleculen die de huid direct intensief voeden en hydrateren. Dit maakt dit masker uitermate geschikt voor de droge en schilferige huid. Als je een hele droge huid hebt kan het zelfs zo zijn dat de huid dit crèmemasker zo goed als volledig op slurpt! Maar ook voor een vette en gecombineerde huid kan dit masker goed. Het verstopt de poriën namelijk niet.

Exfoliëren
Het Hydrating Enzyme Mask bevat naast hydraterende oliën en boters ook speciale eiwitsplitsende enzymen. Deze enzymen zijn afkomstig van onder andere papaja en ananas. Eiwitsplitsende enzymen hebben een exfoliërende werking, doordat het de lijmstof tussen de dode huidcellen losweekt. Hierdoor laten de dode huidschilfers los en komt er een glowy skin tevoorschijn. Deze enzymen zijn dus geen fruitzuren, zoals glycolzuur en salicylzuur, en daardoor mag dit masker ook tijdens zwangerschap worden gebruikt. Het masker is ook geschikt voor een doffe, verdikte en onzuivere huid.


Verhelderen
Dit masker heeft ook een verhelderende werking op pigmentvlekken en dofheid dankzij 15% vitamine C. Dit is een hoge dosis vitamine C, waardoor dit masker zeer actief is. Het masker kan daardoor ook een beetje tintelen op de huid, vooral als je dit masker nog niet eerder hebt gebruikt. Vitamine C verheldert pigmentvlekken en een doffe teint, waardoor de huid egaler en glanzender wordt. Dit masker is daardoor ook geschikt voor de ouder wordende huid die er wat pips en dof uitziet.


Egaliseren
Het Hydrating Enzyme Mask vermindert daarnaast ook nog eens roodheid en rode plekjes na puistjes. De 20% vitamine C is in staat om de vaatwanden van de bloedvaatjes te versterken, als een soort steunkous. Daardoor kunnen zichtbare vaatjes bij couperose, irritatie bij puistjes en rosacea en een algeheel doorbloedde huid zichtbaar rustiger worden. Dit masker geeft ook een verkoelend effect op de huid, waardoor de vaatwanden weer sneller sluiten. Ook stimuleert het de wondgenezing na puistjes, waardoor deze als sneeuw voor de zon verdwijnen.


Stimuleren
Als laatste werkt dit masker stimulerend op de celvernieuwing en collageenaanmaak, waardoor dit masker ook uitermate geschikt is tegen huidveroudering en littekentjes na puistjes. Vitamine A en E werken daarbij ook nog eens als sterke antioxidant die de schade van vrije radicalen herstellen. Bij regelmatig gebruik wordt de huid veerkrachtiger, sterker en egaler.


Direct na gebruik voelt de huid zijdezacht aan met een stralende glow. De huid is direct gehydrateerd en heeft een ‘plumping’ effect. Na zo’n 2 tot 4 dagen na gebruik van dit masker is het effect zichtbaar betreft het herstellen van plekjes na puistjes, het verminderen van roodheid en het egaliseren van de huidteint.


Het gebruiken van het Hydrating Enzyme Mask
Let op: Dit masker is zeer actief en kan tintelen op de huid. Het tintelen kan geen kwaad, dat is enkel een teken dat het masker echt zijn werk doet. Wel is het advies is om het gebruik van dit masker op te bouwen via onderstaand schema, om de huid te laten wennen aan het product en een overmatige reactie van de huid te voorkomen.


Week 1 t/m 3: eenmaal per week, 5 minuten
Week 4 t/m 6: eenmaal per week, 10 minuten
Week 7 t/m 9: eenmaal per week, 15 minuten
Week 10 t/m - : Eén tot tweemaal per week, 10 tot 15 minuten


Gebruik het crèmemasker dus eerst eenmaal per week, bijvoorbeeld op een avond na de reiniging. Breng een dunne laag aan en laat zitten gedurende het voorgeschreven aantal minuten, of verwijder indien het tintelende gevoel te intensief wordt. Verwijder dit masker grondig met een lauwwarme washand en spoel goed na met extra water. Breng na het masker een serum en (nacht)crème aan, passend bij jouw huidbehoefte.


Tip: voor het intensiveren van dit masker kun je vershoudfolie uit de keuken op maat van het gezicht knippen en deze over het masker plakken. Hierdoor ontstaat er meer warmte op de huid en werken de eiwitsplitsende enzymen intensiever.


Nieuwsgierig geworden naar dit masker? Vraag ernaar in de salon!

Wat is microdermabrasie en hoe werkt het?


Een microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid d.m.v. zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder de druk van vacuüm langs de huid geblazen en afgezogen, zodat dode opperhuidcellen worden afgevoerd. De nieuwe “levende“ huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en verfijnd en is beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.


De microkristallen zijn chemisch niet actief (waardoor geen neveneffecten kunnen ontstaan). Door het effect van de vacuümmethode verbetert tevens de doorbloeding en wordt ook de diepere onderliggende huid gestimuleerd. De huid gaat daardoor nieuw collageen aanmaken waardoor de huid dikker en steviger wordt met als zichtbaar resultaat een strakkere huid.


De microdermabrasie behandeling wordt gebruikt voor:


Onzuivere, vale, doffe huid, grove poriën, rokershuid, fijne expressierimpels, lijntjes, (Acne) Littekens, plaatselijke verstopte poriën, oppervlakkige pigmentvlekken.


Resultaat van de microdermabrasie behandeling


• De huis verjongt / verbeterd;
• De huid wordt diep gereinigd en werkzame stoffen kunnen dieper doordringen;
• Fijne lijntjes, expressierimpels en (acne) littekens vervagen;
• Zwangerschapsplooien /striae verminderd;
• Oppervlakkige vlekjes en verkleuringen verminderen / verdwijnen;
• Mee-eters en onzuiverheden verdwijnen;
• Rokershuiden verbeteren.


Hoe lang en hoe vaak duurt een microdermabrasie behandeling?


Voorafgaand aan de microdermabrasie behandeling vindt eerst een oriënterend intake-gesprek plaats. Tijdens het intakegesprek bespreekt u met de schoonheidsspecialiste het behandeladviesplan voor uw specifieke huidprobleem.


De Microdermabrasie behandeling duurt minimaal 20 minuten. De behandeling van rimpels, pigmentvlekken en littekens kan langer duren. Na 1 behandeling heeft u al resultaat. Afhankelijk van de huidsituatie zijn om een optimaal resultaat te krijgen 4 – 8 behandelingen met een interval van 10 a 14 dagen noodzakelijk. Om een goede huidconditie te behouden raden wij u aan om de drie tot zes maanden een nabehandeling microdermabrasie te laten doen.


Na de eerste behandeling voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling heeft gemaakt. Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Hierna kan uw huid licht gaan schilferen. Na meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid herstelt is kan de behandeling herhaald worden.

Fruitzuurbehandeling


Na het 30e levensjaar wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar en onzuiverheden kunnen toenemen. Een chemische peeling kan daarvoor een oplossing bieden. De huid krijgt een fris, egaal aanzien.


Wanneer een Fruitzuurbehandeling?
• Acne
• Droge huid
• Vette huid
• Hyperpigmentatie
• Door zon beschadigde huid
• Oppervlakkige rimpels + littekens
• Vale/futloze huid


Frequentie van de behandeling: bij voorkeur een kuurbehandeling van 6 keer welke 6 weken achtereenvolgens worden gedaan.


Nadat resultaat bereikt is, na de kuurbehandeling, kan de behandeling om de 3 a 4 weken plaatsvinden. Losse behandeling als oppepper van de huid.

Mesoroller


De mesoroller is een zogenaamde microneedling (fijne naaldjes) behandeling. De Mesoroller is een cilinder met 200 minuscule naaldjes die te koop is in de schoonheidssalon en die bij toepassing gecontroleerd duizenden microscopisch kleine gaatjes aanbrengt in uw opperhuid. Hiermee creëren we een dubbele werking:

Als eerste zorgen deze gaatjes in de huid dat de huid gestimuleerd wordt om weer collageen en elastine aan te maken. Lijntjes en rimpels ontstaan immers door een tekort aan elastine en collageen. De mesoroller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom zie je dat de lijntjes en rimpels vervagen.


De tweede werking wordt gecreëerd door de 200 naaldjes die duizenden micro kanaaltjes creëren tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes e.d. vele malen groter is dan bij normaal gebruik. De gaatjes zorgen er tevens voor dat de actieve ingrediënten van het

Mesoroller schoonheidssalon Harderwijk

speciale serum die op de huid worden gebracht vele malen beter in de huid kunnen doordringen en dus beter worden opgenomen. Vervolgens start de huid een procedure om zichzelf te herstellen. De huid vormt een boost van collageen en elastine vezels wat resulteert in huidverjonging. Uw huid is gladder, strakker en ziet er gezond uit.


Wij adviseren deze behandeling in kuurverband af te nemen omdat hierdoor een groter effect wordt bereikt. De mesoroller is goed bij de onderstaande huidproblemen:


• Acne littekens
• Grove poriën
• Hypertrofische littekens
• Hyperpigmentatie (teveel pigment)
• Atrofischelittekens
• Huidveroudering
• Striemen
• Rimpels en huidverslapping
• Littekens door brandwonden.

Knop Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk
Knop Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk
Knop Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk

Update: 01-2024
Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk

droge huid   grove poriën schoonheidssalon
Harderwijk huidverjonging huidverjonging   minder rimpels   Acné Schoonheidsbehandeling natuurlijke facelift rimpels verwijderen zonder inspuiten Rokershuid ontspanningsmassages bruidsmake-up schoonheidssalon voetverzorging microdermabrasie schoonheidsspecialiste