Header behandelingen
Schoonheidssalon Precious Beauty

Best beautysalon in Town! 

Uw gezicht is voor iedereen zichtbaar. Het is uw visitekaartje. En dus is het begrijpelijk dat u wilt dat uw gezicht er zo goed mogelijk uitziet. We hebben voor u de volgende gezichtsbehandelingen op een rij gezet waarbij we steeds gebruikt van de fantastische producten van Dr. Grandel:


Precious Beauty Mini


Uw gezichtsbehandeling begint met het reinigen van uw gelaat. Hierna brengen wij een peeling aan om ook de dieper liggende huidlagen te ontdoen van onzuivere stoffen. Het verzorgende masker dat wij daarna opbrengen voedt uw huid. U blijft even heerlijk liggen om de weldadige stoffen in dit masker hun werk te laten doen. Wij sluiten deze behandeling af met een voedende crème. Uw huid zal weer heerlijk fris en zacht aanvoelen.

Precious Beauty Vital


Uw gezichtsbehandeling begint met het reinigen van uw gelaat. Indien uw huid hiervoor geschikt is, krijgt u een doorbloedingsmasker om uw poriën meer open te zetten. Hierna brengen wij bij u een peeling aan om ook de dieper liggende huidlagen te ontdoen van onzuivere stoffen, gevolgd door een gezichtsmassage, waarbij wij ook aandacht hebben voor de verschillende drukpunten op uw hoofd.Het verzorgende masker dat wij daarna opbrengen, voedt uw huid. U blijft nog even ontspannen liggen om de weldadige stoffen in dit masker hun werk te laten doen. Ondertussen geven wij u een hand- of voetmassage. Wij sluiten deze behandeling af met een fijne gezichtscrème. Uw huid zal weer heerlijk zacht en stralend aanvoelen.

Precious Beauty De Luxe


Deze luxe gezichtsbehandeling begint met het reinigen van uw gelaat. Indien uw huid hiervoor geschikt is, krijgt u een doorbloedingsmasker om uw poriën meer open te zetten. Hierna brengen wij bij u een fruitzuur peeling aan om ook de dieper liggende huidlagen te ontdoen van onzuivere stoffen.Daarna werken we uw wenkbrauwen bij en verwijderen we kleine oneffenheden op uw huid. Tijdens de gezichtsmassage die daarop volgt, met aandacht voor de verschillende drukpunten op uw hoofd, laten wij u heerlijk ontspannen.Het verzorgende masker dat wij daarna opbrengen, voedt uw huid. U blijft nog even heerlijk ontspannen liggen om de weldadige stoffen in dit masker hun werk te laten doen. Ondertussen geven wij u een hand- of voetmassage. Wij sluiten deze behandeling af met een fijne gezichtscrème. Na deze behandeling zal uw huid heerlijk zacht en stralend aanvoelen.

Precious Beauty Mannenbehandeling


De mannenhuid mag dan sterker en minder gevoelig zijn dan die van een vrouw, echter is huidverzorging ook een must. Omdat mannen niet snel uit zichzelf naar een schoonheidssalon gaan wordt deze behandeling veelal cadeau gedaan (TIP!)

De mannenbehandeling begint met het reinigen en stomen van het gelaat. Hierna wordt er een peeling aangebracht. Onzuiverheden, neus en oorharen worden verwijderd waarna een gezicht- en hoofdhuidmassage wordt gegeven. Vervolgens wordt er een anti-age serum en een masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een voedende crème

Precious Beauty voor Acnéhuid


Deze gezichtsbehandeling is gericht op diepte reiniging van de huid. Tijdens de behandeling worden o.a. comedonen (mee-eters) millia’s (gerstekorrels) verwijderd. De behandeling reinigen en stomen van het gelaat. brengen wij bij u een peeling aan om ook de dieper liggende huidlagen te ontdoen van onzuivere stoffen. Vervolgens vindt er een dieptereiniging plaats waarbij de onzuiverheden worden verwijderd. Het verzorgende masker dat wij daarna opbrengen voedt uw huid. Wij sluiten deze behandeling af met een voedende crème.

Knop Schoonheidssalon Harderwijk
Knop Schoonheidssalon Harderwijk
Knop Schoonheidssalon Harderwijk

Update: 03-2024

Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk

droge huid   grove poriën schoonheidssalon
Harderwijk huidverjonging huidverjonging   minder rimpels   Acné Schoonheidsbehandeling natuurlijke facelift rimpels verwijderen zonder inspuiten Rokershuid ontspanningsmassages bruidsmake-up schoonheidssalon voetverzorging microdermabrasie schoonheidsspecialiste