Header behandelingen
Schoonheidssalon Precious Beauty

Best beautysalon in Town! 

Bij Schoonheidssalon Precious Beauty bent u aan het juiste adres voor diverse deelbehandelingen en visagie. Met deze behandelingen richten wij ons op een bepaald gedeelte van het lichaam om zo specifieke aandacht te geven. Hierbij kunt u denken aan het epileren van wenkbrauwen, het verven van wimpers of het harsen van bepaalde delen van het lichaam.


In de prijslijst treft u een opsomming van de deelbehandelingen aan met de daarbij horende prijs.

Wenkbrauwen epileren en verven


Veel vrouwen kiezen er voor hun wenkbrauwen smaller en donkerder te maken. Dit kan door de wenkbrauwen te epileren en te verven. Epileren is een vorm van ontharen met, in dit geval, een pincet. Epileren wil zeggen dat je de haar met wortel en al uit de huid verwijderd. De wenkbrauwen geven ieder gezicht een eigen uitdrukking. Tevens zijn ze nodig om de expressies van onze gevoelens weer te geven en hebben daardoor een veel grotere taak dan we soms denken.

Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk

Verandering aan de wenkbrauwen door middel van epileren of verven kunnen dan ook een effect hebben op ieders gezichtsuitdrukking. Donkere wenkbrauwen kunnen een gezicht expressiever maken, als ze niet te breed zijn. Wanneer wenkbrauwen namelijk erg breed zijn vermindert de expressieve functie. Een verhoogde wenkbrauwboog komt open en uitnodigend over.

Wimpers verven


Heeft u blonde wimpers of heeft u moeite om ook aan het begin van u wimpers mooi mascara aan te brengen dan kunt u ook uw wimpers laten verven. Het verven van de wimpers is ook ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie, zo heeft u nooit meer last van uitlopende mascara tijdens of na het zwemmen.

Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk

Harsen


Harsen is een vorm van ontharen door middel van epileren. Hierbij wordt echter gebruik gemaakt van hars. Omdat de haren met wortel en al verwijderd worden hebt u geen last van stoppeltjes en blijven de haartjes tussen de drie tot zes weken weg. Harsen is de ideale behandeling tegen ongewenste haren. Bij ongewenste haargroei kunt u denken aan overbeharing op de bovenlip, wangen, kin en kaaklijn. Maar ook op de rug en bikinilijn komt overbeharing voor. In de praktijk blijkt dat sommige haren na het harsen niet terugkomen, het is daarom verstandig om regelmatig een harsbehandeling te ondergaan.

Visagie

Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk

Wist u dat een frisse en zelfverzekerde uitstraling in grote mate beïnvloedt hoe mensen op u reageren? Een goed passende make-up als onderdeel van een verzorgd uiterlijk, werkt in uw voordeel. Het zorgt ervoor dat u zich zelfverzekerd en energiek voelt èn dat anderen positief op u reageren. Dat geldt zeker als u het gevoel dat er meer in u zit dan dat u aan de buitenkant laat zien, en u niet weet hoe u het accent legt op wie u bent?

U kunt in de schoonheidssalon terecht voor een professioneel visagie-advies. Op eenvoudige wijze én in korte tijd kunnen we uw uitstraling aanzienlijk verbeteren. Door u bijvoorbeeld subtiel op te maken, de ogen mooi te accentueren en uw huid met minimale make-up een frisse teint te geven, voelt u zich zelfverzekerder dan ooit. Schoonheidssalon Precious Beauty is verkooppunt van de professionele visagistenmerken Golden Rose en Arabesque. Op de productenpagina vindt u meer informatie over deze productmerken.

Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk

Bruidsarrangement - Op u mooist, op uw mooiste dag!


Stapt u in het huwelijksbootje? Laat u zich dan tip top verzorgen bij Schoonheidssalon Precious Beauty met het bruidsarrangement!


Nadat we uw wensen geïnventariseerd hebben maken we een afspraak voor de proef make-up. Dit wordt meestal een paar weken van te voren gedaan zodat we op uw trouwdag niet voor verrassingen komen te staan. Ongeveer een week voor uw trouwdatum plannen we een uitgebreide gezichtsbehandeling. Daarbij voeren we, indien afgesproken, deelbehandelingen uit die niet op uw trouwdag kunnen plaatsvinden zoals bijvoorbeeld het verven van de wimpers of het harsen van het gezicht. Op uw trouwdag wordt (indien gewenst op locatie) de bruidsmake-up verzorgd. De bijhorende lipstick krijgt u cadeau zodat u op de dag zelf uw lippen kunt (laten) bijwerken. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor familieleden de make-up te laten verzorgen. Benieuwd naar de prijs? In de prijslijst treft u onze uitdagende prijs aan!

Paraffine hand & voetpakking?


Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.


Hoe werkt een paraffine handpakking?

Eerst krijgen uw handen een lekkere peeling, dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter door de huid opgenomen worden. Daarna wordt de handcrème in gemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic. Daaroverheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu (tijdens de behandeling ) inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

Een paraffine voetpakking is uitermate geschikt om uw voeten een verzorgende behandeling te geven. De voeten worden eerst met een crème behandeld en daarna ingespoten met vloeibare paraffine (u gaat dus niet met uw voeten in een bad) daarna worden de voeten ingepakt in plastic en afgedekt met een warm kompres. Na ongeveer 10 minuten wordt de paraffine verwijderd. De verzorgende crème heeft dan de gelegenheid gehad om goed in de huid te trekken. Uw voeten voelen na deze verwenbehandeling zijdezacht aan.


Benieuwd naar de prijs? Ook voor deze behandeling heeft Schoonheidssalon Precious Beauty zeer scherpe tarieven. Die treft u in de prijslijst aan!

Knop Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk
Knop Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk
Knop Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk

Update: 01-2024
Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk

droge huid   grove poriën schoonheidssalon
Harderwijk huidverjonging huidverjonging   minder rimpels   Acné Schoonheidsbehandeling natuurlijke facelift rimpels verwijderen zonder inspuiten Rokershuid ontspanningsmassages bruidsmake-up schoonheidssalon voetverzorging microdermabrasie schoonheidsspecialiste